Τα 5 σημαντικά για τέλεια περιποίηση του σώματος




1.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

             Είναι η ποιο σημαντική για την περιποίηση του σώματος. Διαλέξτε ένα αφρόλουτρο χωρίς άρωμα είτε είναι μπάρα, είτε υγρό. Και τώρα θα μας ρωτήσετε "Γιατί?". Για να μπορείτε να το χρησιμοποιείται και στην ευαίσθητη περιοχή και να μην αγοράζεται δύο προϊόντα. Αν βέβαια θέλετε να μυρίζει όμορφα το σώμα σας μπορείτε να αγοράσετε ακόμα ένα της επιλογή σας.


2.ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

            Ένα ακόμα σημαντικό είναι το σφουγγάρι. Προτείνουμε φυσικό σφουγγάρι για μια καλύτερη και απαλότερη χρήση και πιο οικολογική. Συνήθως το σφουγγάρι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το σώμα διότι όσο πιο καλό σφουγγάρι έχετε τόσο πιο πολύ αφρό θα βγάζει το αφρόλουτρο και θα έχει πιο ωραία αίσθηση.


3.ΞΥΡΙΣΜΑ 

            Αν ξυρίζεστε θα δώσετε προσοχή στο ξυραφάκι και το προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε. Σας συστήνουμε να πάρετε ένα αντρικό ξυραφάκι (λόγο περισσότερης αντοχής και καλύτερης αποτελεσματικότητας). Το προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε πριν την χρήση του ξυραφιού θα είναι της προτίμηση σας (scrub, αφρός ξυρίσματος, μάσκα μαλλιών, σαπούνι)


4.ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

            Αποσμητικό! Δεν έχουμε κάποια προτίμηση, είναι ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε σε μορφή σπρέι, είτε σε μορφή ρολό.


5.ΚΡΕΜΑ

            Οι απαλές κρέμες είναι αναγκαίες για την ενυδάτωση του σώματος. Το σώμα μας χρειάζεται σε καθημερινή βάση ενυδάτωση. Αν το δέρμα σας είναι πιο ξηρό, ευαίσθητο ή αφυδατωμένο να εφαρμόσετε πιο πλούσια κρέμα.






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 27/1/2020

Σχολεία -Αρκουμανέας: Την Πέμπτη η τελική συνεδρίαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

Πως να μπεις στα προτεινομενα στο Tiktok (2021)